VÄSTBO JUDOKLUBB

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Eurometropole Masters

22 januari, 2022 - 23 januari, 2022

Hej till alla
På begäran av herr borgmästare i Mouvaux, med tanke på utvecklingen av hälsokrisen, är vi tvungna att åter ställa in Eurometropolis Masters som planeras till 22 och 23 januari 2022.
Alla ni som vi förberett för detta event och jobbat hårt för att det ska bli så. Vi hade många nya tillskott för att förbättra vår turnering ännu mer. Detta är bara den färdiga delen.
I nuläget är det för tidigt att tala om att skjuta upp eller ställa in 2022 års upplaga helt och hållet. M. Borgmästaren i Mouvaux är väl medveten om konsekvenserna för oss alla, och ansluter oss till vår besvikelse över detta beslut som är nödvändigt för allas säkerhet.
För redan anmälda deltagare erbjuder vi följande två alternativ:
1) Gratis registrering till nästa upplaga du väljer.
a. Du kommer alltså ha möjlighet att registrera dig gratis om turneringen skjuts upp till 2022 eller, om du inte kan delta i denna svindlande upplaga, kommer du kunna registrera dig gratis för 2023 års upplaga osv. . För detta är det bara att maila oss innan du registrerar dig för att få en gratis registreringskod.
2) Återbetalning av din anmälan till 2022 års turnering
a. I så fall måste du berätta den bästa metoden för att gå vidare med denna återbetalning.
För deltagare som gynnats av gratis registrering 2022 efter ett medicinsk bakgrundspaket 2020 skjuts denna gratis anmälan upp till nästa upplaga.
Under den här perioden av årets slut är jag ledsen att komma med dessa dåliga nyheter, jag önskar er alla en bra tid och att vi snart kan träffas på en tatami.
Bra sportmannaskap
Ordförande i norra judokommittén
Eric Violet

Detaljer

Start:
22 januari, 2022
Slutar:
23 januari, 2022
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Lillé
Lillé, Frankrike + Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Comité Nord
Visa Arrangör-webbplats